Vi skapar engagemang med gamification

engagemang är allt

MillionMind skapar engagemang på webben inom kommunikation, marknadsföring och utbildning. Vår specialinriktning är gamification, vilket innebär att vi hämtar inspiration och metoder från speldesign och överför dem till våra kunders digitala verksamhet. Resultatet blir en mer attraktiv och interaktiv webb som skapar mer lojala besökare, ökar trafiken och stärker varumärket.

unik teknisk plattform

MillionMind har en egenutvecklad quizplattform som är designad utifrån ett gamificationtänk. Vi tillför spelmekanismer som tid, poäng, topplistor, utmaningar, levels med mera. Vår styrka ligger i kombinationen av modern design, många olika frågetyper som skapar variation och inslaget av gamification. Dessutom mäts all aktivitet och man kan lätt göra grundläggande analyser av användarbeteenden med hjälp av den omfattande statistiken.

Några av våra tjänster

  • Skapa roliga och lärorika tävlingar i sociala medier
  • Öka effekten av nyhetsbrev, fler som öppnar och fler användare
  • Samla in fler användare med Leadsgenerering
  • Skapa bra innehåll till Native-annonser
  • Testa och certifiera medarbetare på ett lärorikt och lustfyllt vis
  • Öka engagemanget på intranätet med kunskapstester och nya produkter
  • Och mycket mer…
metro-logo
Tomas Lundin,
Metro
Commercial Editor

Det är jättekul att kunna göra det här tillsammans, det tycker vi och det tycker inte minst våra läsare. Alla pratar om gamification just nu och vi tror att det här är framtiden för branded content. Det här är ett sätt att aktivera läsaren och göra den till användare. Aktiva användare är mer mottagliga för budskap och därför är det här en lösning som alla vinner på.

 

vårt team

Vi är experter inom vida områden som gamification, frågeskrivning, marknadsföring och quiz-administration. Vi har skön energi och är ett sammansvetsat gäng med högt till tak.

Olav-fyrkantig
Olav Törnblom
CEO/Affärsutvecklare
070 219 04 06
tomas-fyrkantig
Tomas Järnstål
Marketing & Communication Manager
073 689 99 15
mette-fyrkantig
Mette Ahlström
Content Manager
niklas-fyrkantig
Niklas Fält
Content Manager
070 758 75 88
erik-fyrkantig
Erik Stålstierna
Quiz Administrator
073 623 86 87
Kom på besök!
Kom gärna förbi oss på en kaffe eller en match dart!
VÅRT KONTOR
Vi finns på Söder i Stockholm i fina lokaler ett stenkast i från Mariatorget eller närmare sagt på Bysistorget 8, 118 21 Stockholm.
VÅR MEJL
Mejla din fråga till oss på info@millionmind.com. Vi svarar ofta snabbt.
Support
Har ni fastnat och behöver hjälp? Tveka inte att höra av er till vår support på support@millionmind.com eller slå en signal till 08 667 32 20.